Skocz do zawartości

dariousa

Uczestnik
  • Zawartość

    4
  • Dołączył

  • Ostatnio

O dariousa

  • Ranga
    Debiutant
  1. problem z pradem :/

    Rozmawialem z inzynierem u mnie w pracy, powiedzial ze jest to prawdopodobnie sprawa polaryzacji, trzeba ja "odwrocic"
  2. problem z pradem :/

    Probowalem podlaczyc innym kablem, ale problem nadal wystepuje. Probowalem rowniez podlaczyc ten wzmacniacz do laptopa przez wejscie sluchawkowe i rowniez wywala prad (laptop byl w tym momencie podlaczony do pradu adapterem, oryginalnym). Czy jest to mozliwe (poniewaz mieszkam w anglii) ze kabel ma wtyczke z 2 bolcami (europejska) a w anglii wymagane sa te z trzema bolcami (czyli razem z uziemieniem). Czy moze to byc problemem czy moge uzywac przejsciowki? (Chce sie upewnic zanim zaczne kroic oryginalny kabel)
  3. problem z pradem :/

    Wlasnie sprobowalem podlaczyc wzmacniacz pod komputer (tym samym kablem) poprzez zintegrowana karte dzwiekowa - problem jest ten sam - wywala mi prad w domu..ktos wie co moze byc ? Z gory dziekuej za wszelkie sugestie
  4. Otoz mam pewien problem. Probowalem wczoraj kilkukrotnie podlaczyc moja karte dzwiekowa w kompie (sound blaster live 24bit external) do wzmacniacza sony ta-f730es kablem cinch-jack (firmy vivanco, ale nie sadze ze ma to znaczenie). Problem w tym ze wszystko jest wylaczone z pradu, ale jak wloze wtyczke ze wzmacniacza do gniazdka (nawet jak jest wylaczony) wywala mi prad w domu (oczywiscie karta jest juz wtedy podlaczona do wzmaka) :/ Sprobowalem odlaczyc glosniki i puscic bez nich - tez wywala. Jak probuje wlaczyc wzmaka bez tego kabla podlaczonego do karty (czyli jest wpiety do wzmaka ale nie jest wpiety do karty) - wszystko chodzi. Wyprobowalem to na moim prznosnym odtwarzaczu mp3 i wszystko gra pieknie (uzylem tego samego kabla). Probowalem podlaczyc karte do innych wejsc z tylu wzmaka i tez wywala niezleznie gdzie jest wpieta. Wszystko chodzi dopoki nie podlacze karty do wzmaka - wtedy nie ma pradu w calym domu. Prosze o porady
×