Skocz do zawartości

qwertyz666

Uczestnik
  • Zawartość

    5
  • Dołączył

  • Ostatnio

Reputacja

0

O qwertyz666

  • Ranga
    Debiutant

Informacje osobiste

  • Lokalizacja
    Slask

Ostatnio na profilu byli

Blok z ostatnio odwiedzającymi jest wyłączony i nie jest wyświetlany innym użytkownikom.

  1. qwertyz666

    Zestaw kina domowego do 5 tys

    Niewiele tzn ile hehe ?
  2. qwertyz666

    Zestaw kina domowego do 5 tys

    Witam Poszukuję zestawu kina domowego (aplituner i głośniki 5.1) do kwoty 5 tysięcy. Jako że trochę wypadłem z obiegu ,bo przez kilka lat używałem starego soniaka i głośniczki "zabaweczki" 5.1 , wolę zapytać ekspertów na forum. Zależy mi na zestawie ampliyuner głośniki 5.1 + sub (chyba ze cos warte sa te zestawy 5.0 z budowanym subem we fronty) Pokój około 24 m2 . Skosy na ścianach na przeciw siebie . Pod jednym skosem będzie sofa z fotelami a na przeciw niej pod drugim Tv i kino domowe. Kolor zestawu najlepiej ciemny - czerń lub brąz 90% używany będzie sprzet do oglądania filmów i grania na ps4. Czasami do posłuchania muzyki ,oglądnięcia koncertów (głownie cięzkie granie) Czekam na Wasze propozycje i lece czytać/nadrabiać paro-letnie zaległości w technice Pozdrawiam
  3. qwertyz666

    Laptop-amplituner-tv

    Tez mysle ze jednak musial ten f.lux cos popsuc ale jak pisalem zrobilem przywracanie system sprzed instalki tego programu i nie pomoglo. Ale dla pewnosci zassam pozniej inne sterowniki do grafy. Choc byloby to dziwne bo czemu nie dziala przez amplituner a bezposrednio do tv juz ok ? Anomalia no :/
  4. qwertyz666

    Laptop-amplituner-tv

    KArta podaje audio i video jesli podlaczyc bezposrednio do tv. Amplituner chyba ok bo jak dokldnie ten sam kabel odlacze od laptopa numer 1 i podlacze do numer 2 to wszystko smiga.
  5. qwertyz666

    Laptop-amplituner-tv

    Witam Mam maly problemik z moim kinem domowym na bazie laptopa. Do wczoraj wszystko dzialalo jak trzeba. System wyglada standardowo. Laptop odtwarza filmy i jest przez hdmi podlaczony do amplitunera. Ten z kolei jest rowniez poprzez hdmi podlaczony do tv. Wiec nic skomplikowanego Dzisiaj laptop nie wysyla juz sygnalu do amplitunera , albo robi to ale ampltuner cos "nie halo" Posprawdzalem wszystko co moglem a wiec: 1. Wejscie HDMI w aplitunerze dziala (podpialem na testy 2 laptopa a potem konsole) 2. Wyjscie HDMI w glownym laptopie dziala bo podpialem go bezposrednio do tv i wszystko ok. 3. Popodmienialem wszystkie kable HDMI w roznych konfiguracjach i kazdy dziala jak trzeba. 4. W momencie jak podpinam lapka do amplutnera (tak jak to robilem do tej pory gdy wszystko dzialalo) to ten rozpoznaje amplituner i telewizor. Wyskakuje jego nazwa w opcjach zarzadzania dzwiekiem i w opcjach 2 monitora. 5. Zmienialem opcje na Clone, Extended desktop itd i nadal nic nie dziala. 6. Przeinstalowalem sterowniki do grafy (intel hd4000) i nadal nic. Wyglada na to jakby nagle od dzis laptop przestal sie "dogadywac" z amplitunerem mimo ze oba osobno na tych samych kablach i portach dzialaja bez problemu Jakies pomysly co sie moglo stac?? System to windows 7. Jedyne co sie zmienilo pomiedzy dniem kiedy wsio dzialalo a dzisiaj bylo zainstalowanie programiku f.lux. Watpie jednak by to cos namieszalo bo dla pewnosci zrobilem opcje przywracania systemu sprzed instalacji tego softu i nadal nic:( Ogolnie uwazam sie za osobe znajaca sie na tego typu sprzetach ale naprawde wykorzystalem wszystkie pomysly wiec moze ktos ma jakies inne ?? Z gory dzieki za pomoc
×