Skocz do zawartości

Radosław Bugiel

Uczestnik
  • Zawartość

    4
  • Dołączył

  • Ostatnio

O Radosław Bugiel

  • Ranga
    Debiutant

Informacje osobiste

  • Lokalizacja
    zielona góra

Ostatnio na profilu byli

Blok z ostatnio odwiedzającymi jest wyłączony i nie jest wyświetlany innym użytkownikom.

  1. No więc....po wpięciu projektora na krótko...2,5 m,po chwili pojawił sie obraz...czyli kabel!!!...niestety...radość trwała krótko i po przestawieniu na OUT2 sygnał już więcej sie nie pojawił...wydaje mi sie że HDCP robi swoje...Odpuszczam...wpiąłem projektor bezpośrednio pod BluRay a audio Spedifem....trudno...Zostaje jeszcze zastosowanie konwertera HDMI z 2.0 na 1.4...ale to w przyszłości....HDMI to bardzo kapryśny wynalazek....
  2. Dzięki...zamierzam wymontować projektor z sufitu i spiąć na krótko {HDMI 3 metry}...zobaczymy,sprawa HDCP 2.2 też myślałem nad tym.W ustawieniach menu jest coś takiego by wejście HDMI ustawić na 1.4...czy działa to też na wyjściu OUT HDMI? Co do kabla 10 metrów ok...ale jak wcześniej pisałem wpięty bezpośrednio w BluRaya wyświetla obraz...więc?
  3. Sprawdziłem i obraz z dźwiękiem jest na OUT 2 ale...by to zrobic musiałem usunać kabel projektora...kiedy go wepnę i włączę projektor ,Amplituner wariuje i po chwili znika obraz.Nie ma opcji by włączyć 2 urządzenia jednocześnie OUT 1 i OUT 2. Jakieś sugestie?
  4. Witam...Od paru dni mam Yamaszke RX-V 685,Problem leży w wyjściach HDMI. Bluray Yamaha 1010 podpięty pod HDMI 1,bez problemu oglądam obraz na TV przez wyjście OUT HDMI 1....ale chcę to samo obejrzeć na projektorze Infocus x10 przez wyjscie HDMI OUT2 i niestety...brak obrazu i dźwięku{HDMI]...Na poprzednim ampli nie było tego problemu.Zamieniałem wyjścia,,,nic,w ustawieniach jest opcja zmiany HDCP na 1.4...nic..Wypiąłem w końcu kabel i podłączyłem projektor bezpośrednio do Blu...obraz jest!!!Rece opadły...myślałem że taki splitter będzie działać...a tu zonk. Czemu Amplituner nie widzi projektora...a moze 10cio metrowego kabla?
×
×
  • Utwórz nowe...