Skocz do zawartości

abs

Uczestnik
  • Zawartość

    3
  • Dołączył

  • Ostatnio

O abs

  • Ranga
    Debiutant

Informacje osobiste

  • Lokalizacja
    Warszawa
  1. Dzięki za to pytanie Kubakk! Chciałem wysłać zdjęcie z Google'a, bo niby mój sprzęt niczym się nie różni, ale gdy przyjrzałem się dokładniej jednak się różni - małym, wetkniętym pendrivem. Jako, że jest mały, to trzymam go w amplitunerze, żeby się nie zgubił. Uświadomiłem sobie, że parę dni temu coś na niego wgrywałem i były przy tym pewne problemy. Oczywiście wetknąłem go z powrotem do ampli, żeby się nie zgubił. Po wyjęciu pendraka wszystko działa jak dawniej! Widocznie coś się w nim uszkodziło i sprzęt nie mógł sobie z tym poradzić. Kto by się spodziewał... Dzięki za zainteresowanie tematem i pomoc!
  2. Tak, przy zmianie źródła dźwięk wraca na te 3 sekundy, ale zanim się pojawi mija ok. 11 sekund od przełączenia, więc z tym też coś jest nie tak. Dziwna sprawa. No nic, zostaje serwis. Panowie, bardzo dziękuję za Wasze opinie.
  3. Dzień dobry, Od 9 lat posiadam amplituner Onkyo TX-SR309 współpracujący z zestawem głośnikowym Canton. Niestety po tylu latach wspaniałej współpracy pojawił się problem polegający na tym, że po włączeniu i po ok. 3 sekundach normalnej pracy, znika dźwięk. Nic się nie przełącza, nic się nie zmienia na wyświetlaczu, tylko jest cisza. Dzieje się tak na każdym źródle dźwięku, którego używam, tj. wejście optyczne S/PDIF, wejście analogowe, radio FM. Początkowo problem nie dotyczył radia FM, ale w niedługim czasie i tu się zepsuło. Ciekawostką jest to, że przy włączonym radiu, dźwięk kilka razy wrócił na parę sekund po dłuższych, kilkuminutowych przerwach. Zresetowałem urządzenie do ustawień fabrycznych poprzez wciśnięcie przycisku VCR/DVR i przycisku zasilania, ale nic to nie dało. Czy ktoś wie, co może być nie tak? Pozdrawiam, Zbyszek
×
×
  • Utwórz nowe...