Skocz do zawartości

2120588

Uczestnik
  • Zawartość

    4
  • Dołączył

  • Ostatnio

O 2120588

  • Ranga
    Debiutant
  1. Witam, z racji tego,że na moim MCVoice'ie nie działa sub aktywny (uruchamia się go pilotem, którego nie mam) postanowiłem podłączyć subka pod stary zestaw kolumn od Tracera. Moje aktualne kokumny grają na nim pięknie, wszystko działa ale znów mam problem z Subwooferem Aktywnym. Gdy podłączam go pod tego "wzmaka" to nic nie słyszę... dodam, że jest to zestaw 5+1 (subek jest wbudowany w wzmacniacz, ale jest bardzo słaby) lecz jest wyjście na SUBA, ale pod AC-3, gdy zmieniam na AC-3 to kolumny nie grają, subek tym bardziej. zatem pytam was, o co chodzi tym razem? Pozdrawiam.
  2. Amplituner MC Voice av-550 a sub. aktywny

    dalej nie działa, instrukcji niestety niemam :/ tak, w amplitunerze sa wyjscia cyfrowe i uzywam 2 kolumn 80 wattowych. sam juz niewiem co robic z tym.. ps. przeleciałem już chyba wszystkie opcje i niema nic o SUBIE, dziwne, po co by mu robili IN i OUT na suba jak go niechce obslugiwac.
  3. Amplituner MC Voice av-550 a sub. aktywny

    podłączam normalnie chinchem ( z dwoch stron ), w amplitunerze nie znalazłem takiej opcji, mam do wyboru jedynie CH2,3 albo 5 (prologic), probowalem w Amplitunerze podłączać do IN, w subie. na OUT i odwrotnie i nic Sub jest na pewno sprawny. edit: dodam jeszcze, że wyjście (input) do komputera mam podłączone jako CD/VCD, lecz to chyba nic nie zmienia.
  4. Witam, kupiłem dzisiaj subwoofer aktywny Technixa i mam mały problem... gdy podłączam go do prądu, włączam, słychać, że działa (lekkie pierdzenie) lecz gdy podłączam go do Amplituner MC-Voice av-550 (ma s.w in i out) to w ogóle nic nie słychać ... kolumny grają a subek nic. wie ktoś dlaczego tak może być? ps. dodam, że amplituner mam podłączony do komputera z kartą Realteka.
×