Skocz do zawartości

Przeszukaj forum

Pokazywanie wyników dla tagów 'avr-x2400h'.

  • Szukaj wg tagów

    Wpisz tagi, oddzielając przecinkami.
  • Szukaj wg autora

Typ zawartości


Forum

  • AUDIO
    • Stereo
    • Kino Domowe
    • Technika lampowa i analogowa
    • Kluby - Sprzęt znanych marek
    • Audiofile dyskutują
    • Niezbędne audiofilskie dodatki, czyli kable i inne akcesoria
    • Słuchawki
    • Akustyka
    • PC-Audio / iPhone / iPod / głośniki bezprzewodowe
    • Od radio do audio w samochodzie
    • DIY
    • Artykuły
    • Co się dzieje na mieście, czyli prezentacje sprzętu audio
  • MUZYKA
    • Koncerty na żywo, audycje radiowe i telewizyjne
    • (Najczęściej) dobre realizacje i nagrania
    • Gatunki muzyczne
    • Wykonawcy
    • Refleksje melomana
  • GIEŁDA
    • Kupię
    • Sprzedam
    • Zamienię/Inne
  • KOMENTARZE, OPINIE
    • Nic o nas bez Was
    • Rozmowy (nie)kontrolowane

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki...


Data utworzenia

  • Rozpocznij

    Koniec


Ostatnia aktualizacja

  • Rozpocznij

    Koniec


Filtruj po ilości...

Data dołączenia

  • Rozpocznij

    Koniec


Grupa


O mnie


Lokalizacja

Znaleziono 1 wynik

  1. Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum i z góry proszę o wyrozumiałość gdyż nie jestem fachowcem w tej dziedzinie dlatego tez proszę o poradę i pomoc. Zaczne od początku i od czego się zaczęło. Tak wiec zaczęło się ok 3 lat temu od amplitunera Denon AVR 1311 i zestawu kolumn Kruger&Matz Passion5.0. Uzywalem głównie do kina domowego, 20% muzyka. Było ok ale czegoś brakowało. Tak, basu. Dokupiłem subwoofer kef psw1000 i było już conajmniej dobrze. Ale, ze amplituner już nie najnowszy wiec wymieniłem na nowy AVR-X2400h. Wtedy bylo już bardzo dobrze...ale wiadomo, apetyt rośnie... Czas na zmianę głośników pomyślałem. Duzo czytałem, przeglądałem różne fora i zdecydowałem się na Dali Zensor 7, Zensor 1 plus Zensor Vocal. Przyjechaly wczoraj. Rozpakowałem, podłączyłem i... szału nie ma. Wcale a wcale.. słucham, oglądam i słucham, na zmianę film w KD z radio internetowym w stereo i chyba nawet boje się pomyśleć, ze na Kruger Matzach wcale nie było gorzej..? Stąd mój post i prośba do osób które mi podpowiedzą co poszło nie tak.. Czy może od nowa powinienem skalibrować nowe głośniki..? Czy może problem jest w tym o czym czytałem na wielu forach, ze nie łączy się Denona z Dali czy może to kwestia „wygrzania głośników”, cokolwiek by to nie znaczyło a o czym tez czytalem. Bardzo proszę o jakiekolwiek porady, z góry serdecznie dziękuje. Rafał.
×
×
  • Utwórz nowe...