tomilondyn Napisano 25 kwietnia Napisano 25 kwietnia mam problem z CAST , w Tidal mam wszystkie swoje playlisty , ale są puste , do wczoraj wszystko było ok , odinstalowałem CAST ale nie pomogło , ktos coś? Odpisz, cytując
Jarek Ch. Napisano 27 kwietnia Napisano 27 kwietnia A jak zalogujesz się na Tidala przez ich apke albo stronę to wszytko ok? Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 27 kwietnia Napisano 27 kwietnia Dnia 25.04.2025 o 18:10, tomilondyn napisał: mam problem z CAST , w Tidal mam wszystkie swoje playlisty , ale są puste , do wczoraj wszystko było ok , odinstalowałem CAST ale nie pomogło , ktos coś? Odinstaluj wszystko (sprzęty z Musiccast i Tidal) i zrób ponownie. Zobaczymy czy nastąpi poprawa. Odpisz, cytując
tomilondyn Napisano 28 kwietnia Autor Napisano 28 kwietnia zrobiłem tak , i pojawiła się tylko jedna playlista reszta dalej pusta ...... normalnie dziwna sprawa , myślałem że jakaś aktualizacja z CAST wyszła ale nie . Odpisz, cytując
tomilondyn Napisano 28 kwietnia Autor Napisano 28 kwietnia Dnia 27.04.2025 o 16:39, Jarek Ch. napisał: A jak zalogujesz się na Tidala przez ich apke albo stronę to wszytko ok? tak , na TIDAL wszystko jest ok Odpisz, cytując
Recommended Posts