Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
2 godziny temu, misiekx napisał:

Przecież sam mi napisałeś, że do muzy której słucham,sub mija się z celem. 

No, ale co to ma do tego?  Przy Twoich walkach nie ma końcówek, poniżej lat 80 tworzono proste bity, bardziej Ci sub zaszkodzi, niż pomoże.

2 godziny temu, maciek72 napisał:

Mylę się ?

Tak. 

Napisano
3 godziny temu, S!N! napisał:

Doinformuj się, obecnie rap jest jednym z najbardziej popularnych gatunków na świecie łączącym praktycznie każdą odmianę w muzyc

Moze i jest, ale wsrod mlodych. Tutaj takich nie ma. Rap jest niszowy, na kazdym forum audio, czy sie tobie to podoba czy nie. Nie mam z tym problemu bo to nie moje klimaty.

Napisano
3 godziny temu, audiowit napisał:

Swoją drogą dziwię się dlaczego nie wpadliscie na to zeby zastosować nawet tanią profesjonalną zwrotnice aktywną.

Od czterech lat piszę o 

https://supersound.pl/48663-dbx-pa2-complete-loudspeaker-management-system?gad_source=1&gad_campaignid=23034484784&gbraid=0AAAAADubjdlESJ2K1ws-UFHPYR_Jw1UvW&gclid=Cj0KCQiAubrJBhCbARIsAHIdxD_bEdocJ2CNHlVMmEcFXEq8IiGUz8rB0WDRhF9ysMnSGTdpQ2VjNTEaAqsGEALw_wcB

Napisano
19 minut temu, Adi777 napisał:

Jak to nie ma, jak są 

Taylor Swift 5 mcy temu, za pół roku Guns n’Roses, The Weeknd, Diana Krall nie mogliśmy, czego mega żałujemy, ale następnym razem. Tych „nieznanych” nie liczymy już nawet, tyle tego. Ważniejsze z kim to przeżywam i czy nóżka chodzi. 
Kasy styka, ponieważ nie potrzebuję już niczego testować, odsłuchiwać i z powrotem odsyłać. Potrzeba tylko odwagi.