Frestaylerek #1 Napisano 6 maja 2009 Jestem na etapie kupna odtwarzacza CD, nie mam wielkiej wiedzy na temat sprzętu adio, szukam czegoś co by zagrało poprawnie z amplitunerem Yamahy RX770RS i kolumnami Kody AV702v2, prosze poradzcie coś żebym nie kupił jakiegoś badziewia, dzieki!!! Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczor #2 Napisano 11 maja 2009 Myślę, że z Yammą najlepiej zgra się Yamma.Model który rozważasz CDX-930 to dość wysoka półka wśród modeli tego producenta. Więc brzmienie powinno być na wysokim poziomie Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frestaylerek #3 Napisano 12 maja 2009 Zastanawia mnie jeszce sprawa laseru w tym CD, czy jest jeszcze do kupienia? jeżeli tak to ile kosztuje? bo obiło mi się o uszy że laser do tego CD jest dosyć drogi. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczor #4 Napisano 12 maja 2009 Nie wiem jak jest faktycznie z dostępnością lasera TAOHS-KP2.Jednak w starych Yamahach lasery są prawie nie do zajechania (sam eksploatuję 21 letniego CD-ka tej marki).W razie wpadki w obliczu niedostępności nowego lasera można poszukać tańszego modelu z takim samym laserem i zrobić przekładkę.Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach