rupert #1 Napisano 17 lipca 2007 Polećcie proszę jakiś gotowy system kina domowego, ale z oddzielnych elementów wszystko za 3000zł. Albo może jakieś miejsca, gdzie bez kantowania takie coś sprzedadzą. Nie chcę zestawów typu Sony czy LG z małymi głośniczkami, raczej jednej firmy elektronika, a drugiej kolumny - widziałem takie komplety Yamaha/Eltax - ale czy to jest dobre? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marly #2 Napisano 18 lipca 2007 Cytat Polećcie proszę jakiś gotowy system kina domowego, ale z oddzielnych elementów wszystko za 3000zł. Albo może jakieś miejsca, gdzie bez kantowania takie coś sprzedadzą. Nie chcę zestawów typu Sony czy LG z małymi głośniczkami, raczej jednej firmy elektronika, a drugiej kolumny - widziałem takie komplety Yamaha/Eltax - ale czy to jest dobre? wiesz co zobacz ten zestaw LG HT 552TH jest tani i nie ma malych glosniczkow moc głośników w [RMS]: 5 x 70W + 150W (500W)Komfort: Głośniki typu Tallboyzestaw głośników w systemie 5.1, V.S.M (Virtual10.1Ch Sound), odtwarzacz DVD z wbudowanym amplitunerem,tuner radiowy z dekoderem RDS, Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rupert #3 Napisano 19 lipca 2007 Dzięki, ale właśnie takich systemów chcę unikać, bo mają te fatalne, plastikowe i tandetne głośniczki. Wiem, że wygląda to dobrze, chciałbym coś z, nazwijmy to typowymi kolumnami. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
byk #4 Napisano 20 lipca 2007 To zainteresuj się może zestawami oferowanymi przez Audio Klan, tam do amplitunera i DVD Yamahy dostajesz przyzwoite głośniki, całość w dość dobrej cenie. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fono Master #5 Napisano 20 lipca 2007 Może jakaś KODA ? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo1964 #6 Napisano 23 lipca 2007 Wejdź na forum http://www.hdtv.com.pl/forum/ i skontaktuj się z forumowiczem o nicku blackninja. On jest sprzedawcą i ma sporą wiedzę na temat właściwej konfiguracji sprzętu. Poza tym ma dobre ceny. Mnie kiedyś pomógł w kontakcie z serwisem, pomimo, że nie kupowałem u niego sprzętu. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach