Gość rafalek1 #1 Napisano 5 czerwca 2006 Witam! Posiadam wzacniacz technics su-vx700 opis Tutaj Posiadam także telefon sony ericsson k750i i TAKI OTO PRZEWÓD do niego który umożliwia podłączenie do niego słuchawek z jack'iem 3.5cm. Chodzi mi oto abym mógł podłączyć mój telefon do tego wzmacniacza tak aby grał on muzykę puszczaną w telefonie. Czy jest taka opcja? A jeżeli jest to co musze dokupić i jak to zrobić? Do wzmacniacza mam jeszcze odtwarzacz cd, technics sl-pg420a który jest opisany TUTAJ Z GÓRY WSZYSTKIM DZIĘKI I POZDRO. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tabaluszek #2 Napisano 22 czerwca 2006 A wic musisz kupic kabel mikrofonowy podwujnie ekranowany małego jack-a i dwa chince i to wszystko zlutowac alebo kupic kotowy taki kabel za pare złotych. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blyblon #3 Napisano 27 czerwca 2006 Innymi słowy wchodzisz do sklepu i mówisz że chcesz kabel "mały jack kontra chinch" P.S. Tylko nie kupuj takiego za 5 zł !!! One potrafią zrobić zwarcie i w efekcie moze paść telefon Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach