szym #1 Napisano 20 sierpnia 2007 Czy to ma szanse grać przyzwoicie z mp3? Nie ukrywam, że wygoda takich słuchawek jest dla mnie super, ale nie chciałbym się rozczarować jakością. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cz58y #2 Napisano 20 sierpnia 2007 To zależy, czego oczekujesz po takich słuchawkach. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
senat #3 Napisano 22 sierpnia 2007 Takie sluchawki maja przyzwoita jakosc dzwieku. Zalezy jeszcze jaie i jakich sluchales do tej pory. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tsunami #4 Napisano 16 listopada 2007 Kumpel mój ma nowy, zaawansowany zestaw słuchawkowy Bluetooth Jabra BT8010. Słuchawka monofoniczna. Dołączany moduł muzyczny stereo do odtwarzania muzyki — dwa w jednym eleganckim urządzeniu. Jak na razie jest zadowolny. Ale trochę zabulił chyba z 300zł. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mjk #5 Napisano 3 grudnia 2007 Zastanawiam się czy lepsze są słuchawki bluetooth, radiowe, na podczerwień, czy jeszcze inaczej łączące się? chcę sobie kupić - miałem styczność z creative bluetooth (nie pamiętam numeru) i były fajne, tylko ściskały głowę.Chodzi mi o słuchawki do kompa, tv, odtwarzacza mp3 i wieży. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stanisława #6 Napisano 5 stycznia 2008 Mój kumpel ma słuchawki bezprzewodowe Creative SE2300 i jest z nich bardzo zadowolony. Dobrze grają i są wygodne w noszeniu. Nie narzeka na to że są ciasne i uciskają uszy. A cena nie jest już wysoka.http://www.imperium.net.pl/creative-se2300...th-p-13410.html Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach