lukasz_pro #1 Napisano 23 października 2010 Witam serdecznie , jak już zauważyliście temat jest skierowany do posiadaczy głośników http://www.eltax.com/show_product/index.php?newsid=4020 , jestem zmuszony zmienić moje wharfedale diamond 8.4 na jakieś kolumny podstawkowe (pokój 11m2) a konkretnie to 4.30 metra długości oraz 2.70 metra szerokości. co do wzmacniacza to głośniki będą pracowały z HARMAN KARDON PM-650 VXIi teraz pytania o których mówiłem :-ile kosztują głośniki ? chodzi mi konkretnie o sklepy internetowe poza allegro bo chwilowo nie mam do niego dostępu , oczywiście żeby cena była jak najlepsza-czy naprawdę mają TAK DOBRY bas jak na kolumny podstawkowe ?-czy do mojego pomieszczenia będą dobre ? chce mieć mocny , niski , dynamiczny bassz góry będę wdzięczny za wszelkie porady , pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muzyczny_gość #2 Napisano 24 października 2010 Rozpiętość cen jest od 1000zł za sztukę (możesz uznać za cenę wyjściową) do 13 tyś za sztukę na tym możesz zakończyć poszukiwania Sklepów jest cała masa i co chwila potrafią robić promo - nie ma czegoś takiego (o ile się nie mylę - jak "najtańszy" sklep") o co chodzi z tym stwierdzeniem Cytat -czy naprawdę mają TAK DOBRY bas jak na kolumny podstawkowe ? bas z monitorów jest innego kalibru - i nie ma co się spodziewać mocnego niskiego i miękkiego basu. Sama fora monitorów jest ukształtowana pod pod inną filozofię grania i odbioru przez słuchacza. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukasz_pro #3 Napisano 24 października 2010 to co mam zrobić ? bo moje wafle są za duże a chce jak najlepszy bas w moich 11m2 to jest nie możliwe że te eltaxy 3+ kosztują 2k za parę ? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach