nic3shoot #1 Napisano 9 listopada 2010 Witam! Zamierzam w najbliższym czasie kupić słuchawki myśle taki średniej klasy. Zastanawiam się nad modelami, które przedstawiam poniżej i bardzo proszę o wasz opinie jeśli mieliście z jakimiś styczność albo się na tym znacie! Zamierzam na nie przeznaczyć tak do 100zł Znalazłem takie słuchawki:-słuchawki Sony MDR-XD200-słuchawki Philips SHP5401-słuchawki PIONEER SE-M290-słuchawki Philips SHP2700Jeśli macie inne propozycje to napiszcie coś o nich Tylko odrazu mowię, że sennheiser hd201 czy 202 odpadają bo w ógle mnie nie przekonują (oglądałem je ostatnio w media markt). Słuchawki potrzebuję głównie pod mp3 oraz telefon Najlepiej żeby słuchawki były nauszne i zamknięte. Bardzo proszę o pomoc! Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nic3shoot #2 Napisano 16 listopada 2010 ALE BIEDNE JEST TO FORUM... Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pacio94 #3 Napisano 17 listopada 2010 Wśród wymienionych słuchawek nie ma ani jednej konstrukcji od słuchawkowych potentatów. Nie wiem dlaczego Sennki HD202 cię nie przekonują, ale nic na siłę. Mam dwie propozycje:1. AKG K512 - całkiem wysoki model, nominalnie kosztuje chyba 170zł, a można wyrwać za ok. 100zł2. Sennheiser HD218 - trochę mniejsze i raczej lepsze na ulice do MP3Radziłbym zamówić sluchawki przez internet MM, Saturn czy inne sieciowe sklepy są drogie. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach