Marek69 Napisano 13 grudnia 2010 Napisano 13 grudnia 2010 Witam Czytam kilka dni forum przymierzając się do kupienia mojego pierwszego amplitunera do kina domowego będę też na nim słuchał muzyki, a że nie mam porównania chciałem zapytać o taki wybór Ampli Pioneer SC-LX-72 czy OnkyoTX NR808 i do tego kolumny KEF zestaw C5 C1C6lcri sub C4. Który wybrać ampli i jak będą sprawować się te Kefy czy raczej inne głośniki lub inny amplitunery z tej półki Dziękuję za wyrozumiałość Odpisz, cytując
Avatar Napisano 14 grudnia 2010 Napisano 14 grudnia 2010 Witaj Marku ...Po pierwsze podaj przedzial cenowy w ktorym mozna sie poruszac ... Po drugie jak duze masz pomieszczenie i do czego procentowo calosc bedziesz wykorzystywac ? Pozdrawiam Odpisz, cytując
Marek69 Napisano 14 grudnia 2010 Autor Napisano 14 grudnia 2010 Cytat Witaj Marku ...Po pierwsze podaj przedzial cenowy w ktorym mozna sie poruszac ... Po drugie jak duze masz pomieszczenie i do czego procentowo calosc bedziesz wykorzystywac ? Pozdrawiam Budżet 7-8 tys. Pokój 3,6m szerokości 5,5 m długości. 60% Muzyka 40 % kino domowe. Odpisz, cytując
Recommended Posts