Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
swirek100

Jak to poustawiać ?

Recommended Posts

Witam wszystkich to mój pierwszy post na tym forum więc wybaczcie jak coś zrobiłem nie tak icon_smile.gif

do rzeczy

posiadam yamaha rx-v540r , taga TAV 605 , TSW-100 już ponad rok czasu i jakoś cały czas nie gra wszystko tak jak powinno icon_sad.gif

wydaje mi się że wszystko podłączone jak powinno, yamaha przełączona na 4 omy , TSW-100 słychać pod czas głośniej muzyki dopiero tak na 50 db icon_sad.gif

czy coś mam źle poustawiane czy głośniki / amplituner jest za słaby ?

pozdrawiam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Cytat

Jak masz fronty ustawione w amplitunerze ? na smal?





LRG , na wyświetlaczu pod czas testu świecą się wszystkie ikonki głośników ale podczas grania świeci się tylko L i R


Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
reasumując - rozumiem że mam słaby sprzęt nie nadający się do normalnego grania ?
standardowe nagłośnienie w berlingo wytwarza większy bas niż mój subwoofer TWS-100 icon_sad.gif

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Cytat

poszukaj w googlach, lub na aukcjach internetowych, kosz to pewnie 20/40zł, a co instrukcja to instrukcja..



szukałem ale nie ma nawet na diplodoku jest po angielsku, dlatego postanowiłem zadać pytanie na forum

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gość
Odpowiedz...

×   Wkleiłeś treść z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

  Only 75 emoji are allowed.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Poprzedni post został zachowany.   Wyczyść edytor.

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Zaloguj się, aby obserwować  

×
×
  • Utwórz nowe...