nalew #1 Napisano 12 września 2011 Witam.Mamy następujące pytanie. Jak myślicie czy Paradigm Monitor 7v6 będą dobrze hulać na Yamaszce rs-500 ? wzmaka już mam, a nad kolumnami dopiero się zastanawiam. Z tego co czytałem są spoko w swoim przedziale cenowym. Pozdrawiam i z góry dziękuję za sugestie Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini_dy #2 Napisano 26 września 2011 hejz mojego doswiadczenie wynika iż Yamaha gra ostro, wypluwa dźwięk metaliczny, natomiast kolumny Paradigma grają bardziej miekko, miałem jaki czas temu zestaw Paradigm 3v4 + apm Yamahy stereo i grało to nie za fajnie - jak dla mnie - preferuję miekki głęboki dzwiek, o obfitym basie, dlatego zamieniłem Yamahę na HK 3490, gra aktualnie z Paradigm Monitor 9v6 i jest ekstra - mimo wszystko proponuję odsłuch - każdy ma inny gust i inaczej słyszy - moja opinia jest iż nie bardzo pasuje to do siebie ale ... Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach