mustaf Zgłoś post Napisano 7 listopada 2011 WitamZwracam się do was z prośbą o pomoc w wybraniu mp3 i słuchawek.Cena za cały zestaw to 3 stówki, wiem że kokosów za to nie będzie ale myślę, że coś sensownego da się znaleźć.Na razie moi faworyci to:Cowon iAudio e2Mp3i słuchawki Koss ksc75SłuchawkiZastanawiam się też nad sansa clip+.Co do słuchawek to potrzebne mi są takiego rodzaju jak te Kossy ponieważ najłatwiej będzie mi trzymać je pod kaskiem.Więc proszę was o opinie na temat tego co wybrałem, lub o propozycje innych odtwarzaczy lub słuchawek.Mp3 musi odtwarzać pliki .flac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mustaf Zgłoś post Napisano 7 listopada 2011 A może jednak iPod nano używany? Tylko jak u niego z plikami flac?Przepraszam za drugi post ale nie mogłem edytować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tajniakseba Zgłoś post Napisano 13 grudnia 2011 Ja kupiłem clip+ i soundmagic PL11. Całość wyszła mnie około 160 zł. Pod kaskiem też używam i nic nie wypada, wszystko ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach