tixel #1 Napisano 7 grudnia 2011 czy to dobry wybór za 300zł by napędziły kolumny PYLON Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel #2 Napisano 8 grudnia 2011 Powinien dać radę ale może wklej jednak jakiś link do strony tych kolumn. Jaki to model Pylonów? Albo podaj dane techniczne tych kolumn. W jak dużym pokoju będą pracować? Jakiej muzyki słuchasz? Słyszałeś te kolumny, brzmią jasno, ciemno, łagodnie, ostro itp... ?Inna sprawa, czy Ci brzmieniowo taki zestaw będzie odpowiadał? A co ze źródłem dźwięku (komputer, odtwarzacz CD, DVD)? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tixel #3 Napisano 8 grudnia 2011 http://www.highfidelity.pl/@main-963&lang= mój pokój ma 19 m2 co do muzyki słucham wszystkiego a w szczegulności rocka.Jak na razie źródłem dźwięku jest DVD ale mam zamiar kupić adapter .Jeszcze myślałem nad kupnem amplitunera CAMBRIDGE AUDIO TOPAZ SR-10 nie wiem co by było lepsze Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel #4 Napisano 8 grudnia 2011 Ktoś chce sprzedać CAMBRIDGE AUDIO TOPAZ SR-10 za 300zł? A adapter, co to jest? Chodzi Ci zapewne o gramofon? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tixel #5 Napisano 9 grudnia 2011 CAMBRIDGE AUDIO TOPAZ SR-10 cena za nowy to 1300 zł tak o gramofon .Rotel na aukcji widziałem od 300 do 500 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel #6 Napisano 10 grudnia 2011 Moim zdaniem w zbliżonej cenie Rotel będzie lepszy, ale jeśli najwyższym kryterium jest cena, sam musisz zdecydować. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach