kokolaska #1 Napisano 4 grudnia 2007 Witam wszystkich forumowiczów.Otóż zamierzam kupić amplituer KD.Po przeczytaniu dziesiątków postów o różnych wzmacniaczach i posłuchaniu kardana avr4500 wybór padł na tą właśnie firmę , ale w pewnym momencie pokazały się pozytywne opinie o Azurze 540r.No i mam problem.Chcąc wydać ok 2000 zł mam do wyboru nowy Cambridge lub używany Harman avr 7000który kosztował o wiele więcej.Aktualnie posiadam Technicsa sadx 940, i w kinie chodzi dobrze , ale stereo to już nie to.Może ktoś wie jak się będzie spisywał Cambridge na tych kolumnach? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bass #2 Napisano 4 grudnia 2007 Używany HK7000 - o ile w dobrym stanie, wspaniała maszyna, a że już starszy model to się nie przejmuj, najważniejsze, że super brzmi. Z cambridge nie doradzę bo nie słuchałem, a HK zawsze daje wiele radości - chyba jako jedyni (za rozsądną kaskę) przykładają się tak do dźwięku. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kokolaska #3 Napisano 4 grudnia 2007 No właśnie ja też nie mam możliwości posłuchać Cambridge, a maszyna Harmana nawet w tej samej cenie z postury wygląda lepiej. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kokolaska #4 Napisano 5 grudnia 2007 Już po temacie. Wyszarpałem w miarę tanio Harmana Kardona AVR 7000.Za dwa tygodnie przyjedzie.Pozdrawiam. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiulek #5 Napisano 5 grudnia 2007 Dobry wybór! Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach