Oxygenum #1 Napisano 6 grudnia 2007 hi!!Zapewne wiele osób używających mp3 playerów rozczarowanych jest jakością dźwięku jaki one oferują.Niestety ale jakość słuchawek fabrycznie do nich dołączanych jest najczęściej mierna.Wśród słuchawek w cenie ok. 50 zł moim zdaniem najlepsze są Creative EP-630.Są to słuchawki douszne, zapewniające pełny i głęboki bas.Na początku trochę trudno się do nich przyzwyczaić ale krótkim okresie używania jest ok...Sam je posiadam i polecam wszystkim którym brakuje basu w obecnie używanych słuchawkach Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stanisława #2 Napisano 15 grudnia 2007 Mógłbyś bardziej obszerniej opisać ich brzmienie. Sam głęboki bas jest mało przekonującym argumentem bym mógł się na nie zdecydować. Z wyglądu są interesujące, jednak jak jest z ich graniem. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oxygenum #3 Napisano 15 stycznia 2008 Rozbudowane szczególnie dolne pasmo dźwięku,wysokie tony nieco słabiej w stosunku do reszty.Porównywałem z Creative Aruvana brzmią podobnie ale zaznaczam że nie mam audiofilskiego słuchu nie wyłapuję wszystkich różnic... Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GAWRON___M #4 Napisano 15 stycznia 2008 Koss the plug bas jak z kolumn podlogowych,perliste wysokie tony ktorych jest duzo i choc ladna srednica to jednak brakuje jej potegi i wypejnienia ale jesli slucham z mojego denona a przesiadam sie z paradigmow.Nie wiem jaki jest wzor srednich tonow w plug in-ach Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kibic1 #5 Napisano 7 lutego 2008 Ja polecałbym otwarte słuchawki Sennheiser PX 40.Grają bardzo ładnie kosztują około 100 zł .Mają regulator głośności na kablu.Jestem wrogiem wszelkich "zatyczek" do uszu.Niszczą słuch i na ulicy po prostu są niebezpieczne. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach