batonik80 #1 Napisano 17 stycznia 2012 Witam wszystkich, jestem posiadaczem kina domowego Philips hts 9810, problem w tym, że brakuje mi tylko DVD z pilotem, z tego co wiem jednostka DVD jest jakby mózgiem i wszystkim steruje. Jak do tej pory chyba nikt nie sprzedawał samego DVD więc zachodzi pytanie czy można użyć jakiegoś innego, a może ktoś z was posiada taki. Za wszystkie porady z góry dziękuje. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Allaudio_pl #2 Napisano 24 stycznia 2012 Szkoda,że nie kupiłeś zestawu od razu z dvd,tak byłoby najlepiej. Możesz dokupić osobno,tylko podaj jakim budżetem dusponujesz,wtedy łatwiej będzie cokolwiek doradzić. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
batonik80 #3 Napisano 24 stycznia 2012 Dzięki za zainteresowanie, za oryginalne DVD z pilotem moge dać do 700 zł w zależności od stanu tego DVD. Myślisz, że to dobra cena? Chyba, że myślisz o jakimś zamienniku? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brutus #4 Napisano 10 lutego 2012 No właśnie chciałbym kupić kino domowe od razu z odtwarzaczem, aby później nie mieć podobnego dylematu. Przyznam, że nie bardzo się na tym znam. Czy Sony BDV-E980W to dobry wybór? Pomożecie? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach