lukpo #1 Napisano 19 lutego 2012 Witam wszystkich!Potrzebuję pomocy przy wyborze zestawu stereo.Interesuje mnie amplituner + kolumny.Pomieszczenie około 30m2. Sprzęt ma być używany do odtwarzania muzyki z PC/TV oraz gier Xbox.Amplituner musi miec możliwość podłączenia PC/Xboxa...Chciałbym zmieścić się w 3000zł.Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam.Łukasz Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #2 Napisano 20 lutego 2012 Witaj,potrzeba trochę więcej informacji, aby przedstawić Ci konkretne konfiguracje:1. jaka jest wielkość pomieszczenia odsłuchowego,2. jakie gatunki muzyczne zazwyczaj słuchasz,3. jakie preferujesz brzmienieCzekam na szczegóły Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukpo #3 Napisano 20 lutego 2012 1. Pomieszczenie około 30m22. Muzyka: Rock, Pop3. Co do brzmienia...nie jestem jakims wielkim audfilem ale chyba dobry bas w tego typu muzyce jest ważny.Dziękuję z góry za pomocPS:myślałem o takim zestawie:-Yamaha R-S500-Monitor Audio MR6 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach