buszok #1 Napisano 14 kwietnia 2012 Witam. Mam zamiar kupic nauszne sluchawki do muzyki. Bardziej techno, wiec bassy musza byc. Gorna granica 300zl. Prosilbym o propozycje, poniewaz nigdy wczesniej nie sluchalem na jakims lepszym sprzecie wiec nie znam sie na tym. Z gory dzieki za odpowiedzi . Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel #2 Napisano 14 kwietnia 2012 Idź do najbliższego salonu audio albo choćby do Media Markt. Wybór jest duży i na pewno znajdziesz coś dla siebie.I nie bassy, tylko basy a najlepiej niskie tony. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patiaro #3 Napisano 14 kwietnia 2012 a ja dodam że wdg mnie BAS brzmi najwłaściwiej ... basy to zdaje się jakiś ludowy instrument .... Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
don #4 Napisano 14 kwietnia 2012 jeśli bas jest priorytetem to powinieneś poszukać możliwie najlepszego modelu Sennheiser lub Philips w założonej kwocie Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patiaro #5 Napisano 14 kwietnia 2012 polecam firmy: shure i grado .... Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buszok #6 Napisano 15 kwietnia 2012 Na innym forum polecono mi zakup superlux hd668b i do tego karte xonar dg, co wy na to? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafal735r #7 Napisano 15 kwietnia 2012 Kup zamkniete Senki, np HD215. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buszok #8 Napisano 15 kwietnia 2012 Beda dobrze grac przy zintegrowanej karcie? I jakie sa roznice przy polotwartych i zamknietych sluchawkach? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafal735r #9 Napisano 16 kwietnia 2012 Obawiam sie ze z otwartych nie bedzisz zadowolony jesli lubisz duze cisnienie basu. Ja po przesiadce z zamknietych na otwarte czulem brak silnego basu, potem z tego wyroslem, ale z twoimi odczuciami moze byc podobnie. Jezeli otwarte to senki HD555 maja duzo niskiego basu. Ogolnie otwarte graja bardziej przestrzennie, nie izoluja chalasow z zewnatrz i na odwrot. Ale najlepiej jakbys sobie sam porownal. Komfort uzytkowania jest po stronie otwartych HD555. Przy zamknetych po jakims czasie jest mega goraco w uszy i mnie to ogolnie bolala glowa. Jakos one beda graly z karta muzyczna, ale wiadomo ze wzmacniacz byl by lepszy. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach