szymonsz #1 Napisano 16 grudnia 2007 CześćPonieważ ostatnimi czasy dzielę mieszkanie ze znajomymi oraz przesiadłem się z komputera stacjonarnego z dobra kartą dźwiękową na laptopa nie bardzo mam jak spokojnie posłuchać muzyki.Niestety w obecncej sytuacji kupno dobrego sprzętu Audio mija się z celem więc pomyślałem o zakupie jakiś słuchawek. Problem w tym że kompletnie się na tym nie znam, dlatego chciałbym poprosić o pomoc. Budżet to około 200PLN. Nie chce słuchawek bezprzewodowych a muzyka której będę słuchał to przede wszystkim każda odmiana rocka i sporo muzyki elektronicznej (drum and bass, trip hop, acid jazz, lounge, downtempo).Nie jestem maniakiem muzycznym, ale chciałbym w pokoju posłuchać muzyki w miarę dobrej jakości o ile to możliwe z laptopa PS.Przy okazji podawania propozycji bardzo mile widziane jest podanie gdzie najlepiej taki sprzęt kupić Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bass #2 Napisano 17 grudnia 2007 To zależy jaki dźwięk lubisz, zarówno Sennheiser jak i Koss (np.) są ok, a grają zupełnie inaczej. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szymonsz #3 Napisano 17 grudnia 2007 Ogólnie zastanawiam się pomiędzy:Sennheiser HD415 czy Sennheiser HD205? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szymonsz #4 Napisano 17 grudnia 2007 Niestety HD415 się skończyły w sklepie gdzie chciałem kupić więc moje pytanie brzmi:HD205 czy HD465 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baq85 #5 Napisano 17 grudnia 2007 A dlaczego nie Koss UR40 ? - preferowane do urządzeń przenośnych i laptopów (przed wstawieniem nowego tematu warto zapoznać się z archiwum - już taki temat był poruszany) Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cz58y #6 Napisano 25 grudnia 2007 Skoro 415 chciałeś a już skończyły się w sklepie, to bardzo podobne w brzmieniu są HD205. Cena nawet nieco niższa od 415, a komfort z użytkowania taki sam. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach