Lukas_P #1 Napisano 18 maja 2012 Witam wszystkich, w związku z tym że nie mogę obecnie korzystać z Paradigmów, poszukuję wzmacniacza słuchawkowego, który będzie współpracował z Grado Sr 60i wraz z NADem C521i. Wzmacniacz może mieć wbudowany DAC ale nie musi, no i warto żeby brzmiał co najmniej tak dobrze jak NAD 3240pe (dźwięk może być nawet troszkę bardziej zwarty bo SR 60 z 3240pe bywają nieco rozlazłe).limit 400zł (nowy lub używany)Z góry wielkie dzięki Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #2 Napisano 18 maja 2012 Witaj,Jeśli możesz delikatnie zwiększyć budżet, zdecydowanie proponuję wzmacniacz Pro-Ject Head Box MkII. Będziesz zadowolony z takiej konfiguracji.Zapraszam na odsłuchy,W przypadku pytań służę pomocą Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lukas_P #3 Napisano 20 maja 2012 Używany mieści się w limicie, i sam o tym sprzęcie myślałem ale spotkałem się z raczej negatywnymi opiniami na jego temat, nie wiem na ile są one prawdziwe. Poczekam jeszcze na inne propozycje i spróbuję odsłuchać gdzieś w Gdańsku.p.s. znalazłem takie cudo:http://allegro.pl/sluchawkowy-wzmacniacz-l...2352803641.html Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach