topmek #1 Napisano 26 maja 2012 Witam potrzebuję kupić miniwieżę CD wraz z dwoma głośnikami do salonu. Chodzi mi głównie o to, żeby odtwarzała CD i MP3 z płyt. Dodatkowo przewody głośnikowe powinny mieć po minimum 2m. Fajnie też jakby można było je powiesić na ścianie. Chodzi mi o tani zestaw i prosty w obsłudze (włożyć płytę i gra , bez udziwnień, bo nie ja to będę obsługiwał), nie musi też gwarantować audiofilskich doznań. Znalazłem takie coś na Allegro MEDION MD 82428 w dobrej cenie tylko głośniki są na stałe podłączone przewodami 40cm. Czy była by możliwość wymiany ich tam na dłuższe? Bo wygląd bardzo mi odpowiada, chyba że znacie coś innego podobnego w niskiej cenie? Jeżeli dało by się przedłużyć przewody to jakie kupić do tego? Dzięki za pomoc. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madas #2 Napisano 26 maja 2012 kurcze ten Medion to jakaś porażka może kup coś innego choćby jakąś Sony, Yamaha czy coś w tym stylu Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topmek #3 Napisano 26 maja 2012 Proszę o konkrety na temat sprzętu jaki mógłbym wybrać. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chemikost #4 Napisano 26 maja 2012 Kolego przewody zawsze się da przedłużyć.. W tym przypadku jakich nie kupisz do przedłużenia, jakości dzwięku nie polepszą(a nawet nie pogorszą). Tak uniwersalnego, a lepszego jakościowo sprzętu raczej w tym przedziale cenowym nie znajdziesz. Z resztą dla szerokiej klienteli salonu urodu jakość tego co wpada do ucha raczej nie stanowi problemu, prędzej to co stanie się z ich fryzurą, paznokciami oczami czy innymi częściami ciała.Pozdrawiam!EDIT: No chyba, że interesuje Cię sprzęt używany kolego topmek? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madas #5 Napisano 26 maja 2012 jeśli budżet nie jest sztywny to może taką mini wieżę http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=23657...;ars_rule_id=84 myślę że będzie lepszy dźwięk i moc Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach