stereo #1 Napisano 19 grudnia 2007 hmmm czy wyobrazacie sobie maly pokuj i 10 kolumn dodlogowych to hyba mala przesada ale zato super to wyglada uwielbiam kolumny lecz ostatnio mam problem z dzwiekiem gdy robie troszeczke glosniej dzwiek zaczyna byc niewyrazny i cos czeszczy czy to moze byc wina ze kolumn jest za duzo macie jakis pomysl na roztawienie kolumn w pokoju tak aby dzwiek był lepszy apokuj wygladal na pokuj audiofila ? czy mam zaduzo kolumn i niekture benda musialy wybrac sie na stryszek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pirs #2 Napisano 19 grudnia 2007 Stereo.Zajmij się czym innym niż słuchanie muzyki.Twoje wywody są żenujące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stanisława #3 Napisano 19 grudnia 2007 Z tych 10 kolumn 8 śmiało możesz wynieść na strych. Zostaw sobie 2 najlepsze z wyglądu i z dobrymi głośnikami, ale takie żeby były jednakowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Belfer54 #4 Napisano 19 grudnia 2007 Gorzej jak ktoś uwielbia kolumny. Wówczas pojawia się problem, które zostawić a które wynieść. Wtedy ew. pozostaje rzucać monetą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kenishiwata #5 Napisano 19 grudnia 2007 Moja propozycja jest taka, sprawdź które najlepiej sprawdzają się w twoim pokoju, podłączając kolejno wszystkie zestawy oczywiście w pokoju powinien znajdować się tylko ten zestaw który jest odsłuchiwany. Jak wybierzesz to pozbądź się reszty.BTW W jaki sposób podłączasz kolumny do wzmacniacz, mam nadzieję że tylko 1 parę jednocześnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muzyczny_gość #6 Napisano 19 grudnia 2007 To moze wymien jakie masz kolumny?co ma audoifil połączonego z ilość kolumn w domu to nie wiem ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafal735r #7 Napisano 19 grudnia 2007 Dokup se jeszcze 10 i ciesz sie muzyka, a raczej jej namistką. Co to za pytania wogole?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cz58y #8 Napisano 20 grudnia 2007 Bezsensowne pytanie i podobne odpowiedzi. Temat zamykam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach