hak #1 Napisano 10 września 2012 Witam!Jestem na Państwa stronie pierwszy raz i chciałbym pozyskać parę informacji na temat swojego sprzętu audio. Mianowicie, posiadam Amplituner Denona AVR 2308. Niestety, nie posiadam jeszcze zadnych głośników. Czy mogą Państwo, coś mi zasugerować ...? Proszę o pomoc!Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #2 Napisano 10 września 2012 Witaj,jeśli mam Ci pomóc w doborze kolumn do Twojego systemu, musisz podać więcej informacji:1. jak duże masz pomieszczenie odsłuchowe,2. czy zestaw będzie służył tylko do słuchania muzyki czy także do filmów, kina domowego,3. jakie masz preferencje brzmieniowe co do zestawu,4. czy chcesz zakupić tylko 2 kolumny, czy zestaw 5.0, 5.1 ??5. jaki budżet chcesz przeznaczyć na zakup.Czekam na odpowiedź Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel #3 Napisano 10 września 2012 Kolejny Pan. Poczytaj kilka wątków choćby na tym forum, będziesz wiedział jakie dane musisz podać i o co zapytać, by Ci ktoś sensownie doradził. Poza tym Denon AVR jest to amplituner do kina domowego a tu dział STEREO czy chodzi o słuchanie muzyki i dwie kolumny, czy o kino domowe i pełny zestaw? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach