Lukas_P Zgłoś post Napisano 19 września 2012 Szukam niedrogiego (do około 500zł) następcy dla mojego NADa 3240pe. Wcześniej miałem NADa 302, który miał bardziej zwarte i lepiej kontrolowane brzmienie co szczególnie dotyczyło przedwzmacniacza gramofonowego ale też znacznie płytszą przestrzeń i nie tak przyjemnie nisko wybrzmiewający bas jak w 3240pe. Poza tym 3240pe już mi się trochę znudził i transformator zaczął pierdzieć Od następcy oczekuję:- pilota (stałem się wygodnicki )- bardziej dynamicznego przedwzmacniacza gramofonowego (odpowiednik tego z NADa 302 wystarczy)- przestrzeni o rozmachu zbliżonym bądź większym- nieco bardziej zwartego brzmienia- równie nisko schodzącego basu (ale nie może się rozlewać na wkurzających 150-300Hz)Napiszcie proszę co myślicie o NAD C320 i NAD C320 BEE (nie wiem czym się różnią oprócz wyglądu). Niestety o innych markach nie mam pojęcia dlatego wszelkie propozycje mile widziane Sprzęt z którym wzmacniacz ma współpracować wymieniony w sygnaturze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darecki234 Zgłoś post Napisano 19 września 2012 Od paru tygodni jestem posiadaczem NADa C320BEE i.... jestem oczarowany jego dźwiękiem. Przyjemny dla ucha z głębokim basem, który jednak absolutnie nie dominuje nad resztą pasma. Po prostu jest i chce się tego słuchać. Według mnie przestrzeń potrafi wytworzyć również całkiem sporą.Ale to tylko słowa nowicjusza w dziedzinie audio Niech inni bardziej doświadczeni koledzy się wypowiedzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach