Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
kozlos

Onkyo sr507 - PROBLEM - Nie przekazuje dzwieku do TV

Recommended Posts

Witam

Mam pewien problem, ktory zaczal sie od dnia wczorajszego.

Generalnie do Ampli mam podlaczone

DVD, PS3, XBOX - wszystko kablami hdmi. (wczesniej DVD bylo podlaczone dodatkowo kablem optycznym do ampli i bezposrednio do tv kablem "zwyklym" - przepraszam - nie wiem jak sie nazywa (taki podluzny wtyk).

Wczoraj odlaczylem przewod optyczny i ten bezposredni kabel do tv (od dvd) - nie wiem czy to mialo wplyw na ten problem

Czasem odpalam sobie jakis film czy gram (przez ampli do tv na hdmi) i wyciszalem dzwiek na kolumnach od kina, a pozostawialem tylko dzwiek na kolumnach glosnikowych. Od wczoraj jest to niemozliwe. Nie mam pojecia czemu - Amplituner tak jakby nie przekazywal dzwieku na TV tylko na same kolumny od kina domowego.

Nic w opcjach nie zmienialem, nie sadze, zeby to byla wina odlaczania dvd poniewaz na konsolach jest ten sam problem.


Prosze o pomoc

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gość
Odpowiedz...

×   Wkleiłeś treść z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

  Only 75 emoji are allowed.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Poprzedni post został zachowany.   Wyczyść edytor.

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Zaloguj się, aby obserwować  

×
×
  • Utwórz nowe...