cz58y Napisano 8 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 8 stycznia 2008 Dzisiaj 8 stycznia 2008r., król rock&rolla Elvis Aaron Presley, gdyby żył, obchodziłby swoje 73 urodziny. Wiemy wszyscy kim był, i jak przyczynił się dla rozwoju muzyki "młodzieżowej" na świecie.Elvis Presley w WikipediiNieco płyt z dyskografii Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr1970 Napisano 13 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2008 Za każdym razem, gdy go słucham robi na mnie ogromne wrażenie. Totalna klasyka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mejson Napisano 13 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2008 Wstyd się przyznać - niby znam, ale czy na pewno?W Trójce wczoraj wysłuchałem kilku jego nagrań - po raz pierwszy na obecnym sprzęcie - i usłyszałem coś mocno innego od tego, co pamiętam.Posypuję głowę popiołem i proszę Króla o wybaczenie - zamierzam go słuchać więcej... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano 15 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2008 Przyznam, że to nie moje klimaty. Ale cenię go za to, co zrobił dla rozwoju i upowszechnienia muzyki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fonomeat Napisano 5 lutego 2008 Udostępnij Napisano 5 lutego 2008 Cytat Przyznam, że to nie moje klimaty. Ale cenię go za to, co zrobił dla rozwoju i upowszechnienia muzyki. Gostek wydaje się naiwny ale jak posłuchać co było przed nim..... On podobno był "skandalizujący". Hehehe Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dave993 Napisano 31 maja 2009 Udostępnij Napisano 31 maja 2009 To był prawdziwy król! W zasadzie mówi się, że gdyby nie on nie byłoby Beatlesów, a jak nie byłoby Beatlesów.. to parafrazując znanego kiedyś pseudopolityka nie byłoby niczego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts