mietekmm Napisano 15 stycznia 2007 Autor Udostępnij Napisano 15 stycznia 2007 Chciałem zasięgnąć informacji o doborze głośników przednich do YAMAHY rx 1400 od osób posiadających taki amplituner i jak dany zestaw się sprawdza. Odtwarzacz współpracujący w zestawie to Yamaha DVD S-530. Kasa jaką moge przeznaczyć na kolumienki to około 3500 pln. Prosze też o porady na temat połączenia dvd z amplitunerem. Pozdrawiam.[/b][list] Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 4 lutego 2007 Udostępnij Napisano 4 lutego 2007 Miałem na odsłuchu JBL E90 do mojej V1600 i to brzmienie bardzo mi odpowiadało. Mają taki amerykański, mocny styl grania. Prawdopodobnie kupię właśnie te głośniki. Cytat Prosze też o porady na temat połączenia dvd z amplitunerem. W zasadzie można coaxialem lub cyfrowym łączem, są zwolennicy pierwszego jak i drugiego połączenia audio. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts