1przemo1 #1 Napisano 18 stycznia 2007 Po lekturze wielu grup dyskusyjnych mając zamiar kupić niedrogi ale przyzwoity zestaw kina domowego (do 2000zł) wybrałem 3 zestawy: 1) Yamaha 359, S559MK2, Prism Amethyst - w cenie ok. 1850-1950zł 2) Pioneer VSX416, DV393, Koda F51v2 - ceny podobne jak wyżej 3) Onkyo 304, 404 + Dynamics 5.0 - w cenie nieco ponad 2000zł. Zastosowanie sprzętu - głównie słuchanie muzyki (MP3), a także oglądanie filmów. Dodatkowe wymagania: 1.Możliwie jak najprostsze sterowanie zmianą plików i katalogów z MP3 na płycie, 2.Polskie napisy w divX 3.Wysoka trwałość 4.Żaden z zestawów nie ma subwoofera, więc zależałoby mi na możliwie mocnym basie i bez niego. Co proponujecie? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stanisława #2 Napisano 19 stycznia 2007 Najciekawszą propozycją jest zestaw Onkyo 304, 404 + Dynamics 5.0 , chociaż pozostałe nie są krytycznie gorsze. Jest to jednak dolna półka w ofertach tych producentów i na wiele liczyć nie można. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fono Master #3 Napisano 24 stycznia 2007 Faktycznie Onkyo jest niezłe tylko........te kolumny. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1przemo1 #4 Napisano 24 stycznia 2007 Cytat Faktycznie Onkyo jest niezłe tylko........te kolumny. Kupiłem już Yamahę - głównie z racji ceny - 1599zł wydawało się bardzo atrakcyjną ceną Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Radi73 #5 Napisano 3 lutego 2007 I dobrze, że zdecydowałeś się na Yamahę. Będziesz napewno zadowolony, tylko starannie dobierz do niej kolumny. Ale nie Prism Amethyst, bo z tego co przeczytałem to firma Prism - to machlojka naszego dystrybutora AUDIO KLANU!!! Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach