samfisher74 #1 Napisano 26 marca 2013 Witam , noszę sie z zakupem w najbliższym czasie nowego tv do mojego kina domowego , może być LED lub Plazma , przynajmniej 42" . Prosze o porade który tv przez was wykorzystywany dobrze obsługuje ARC . Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesiek #2 Napisano 26 marca 2013 Loewe connect id Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samfisher74 #3 Napisano 27 marca 2013 fajne a nie ma czegoś do 3000 zł ? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pawlus #4 Napisano 29 marca 2013 Moi ziomkowie mają ten LG 47LW570S. ARC obsługuje bardzo poprawnie. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samfisher74 #5 Napisano 1 kwietnia 2013 ja mam w tej chwili LG led 37" i niestety z ARC mam problemy , znaczy sie nie mam problemów po prostu nie działa Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach