BladesON #1 Napisano 25 lipca 2013 Witam nie wiem gdzie napisać tutaj o słuchawkach ale mam nadzieję że mi pomożecie mam zamiar kupić słuchawki do odtwarzacza cowon e2 słucham rocka Max cena słuchawek 200 zł Z góry dziękuję Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poniatowski #2 Napisano 26 lipca 2013 Cytat Witam nie wiem gdzie napisać tutaj o słuchawkach ale mam nadzieję że mi pomożecie mam zamiar kupić słuchawki do odtwarzacza cowon e2 słucham rocka Max cena słuchawek 200 zł Z góry dziękuję Ja bym zakupił jakieś najnowsze (w tej cenie) Senheisery... może inne są lepsze, ale o ile? 0,5%? Synki bardzo lubię i uważam je za jedne z lepszych. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BladesON #3 Napisano 26 lipca 2013 Cytat Cytat Witam nie wiem gdzie napisać tutaj o słuchawkach ale mam nadzieję że mi pomożecie mam zamiar kupić słuchawki do odtwarzacza cowon e2 słucham rocka Max cena słuchawek 200 zł Z góry dziękuję Ja bym zakupił jakieś najnowsze (w tej cenie) Senheisery... może inne są lepsze, ale o ile? 0,5%? Synki bardzo lubię i uważam je za jedne z lepszych. Czekam na dalsze propozycje Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach