HQ150 #2601 Napisano 3 marca Fajny popik Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafniak #2602 Napisano 3 marca (edytowany) https://open.spotify.com/album/52vxvueV32JO6tZHaSojRZ?si=yRmUs-CjR9mO8NYZWYNkVg Edytowano 3 marca przez Fafniak Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rega #2603 Napisano 3 marca (edytowany) A u mnie dziś śpiewa najlepszy głos polskiej piosenki. Utwór z płyty ,,Serce,, Przy komponowaniu muzyki swoje ,,palce maczał,, mistrz Lipko Edytowano 3 marca przez Rega Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HQ150 #2604 Napisano 3 marca Tytułowa i kończąca świetny film : Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karol64208 #2605 Napisano 4 marca Na dobry początek dnia Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarcKrawczyk #2606 Napisano 4 marca (edytowany) 13 minut temu, Karol64208 napisał: Na dobry początek dnia i 30 lat minęło... Edytowano 4 marca przez MarcKrawczyk Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomek4446 #2607 Napisano 4 marca Dnia 23.02.2021 o 19:17, MarcKrawczyk napisał: szczególnie polecam Staaary bomba , niestety jak słuchałem byłem trzeźwy I normalnie nie wiem czemu, już po paru sekundach tego utworu miałem przed oczami palarnię haszyszu w Bangkoku Ale przestrzennie super . Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rega #2608 Napisano 4 marca A tu prawie 40 https://www.youtube.com/watch?v=QfBY_szQtG0&list=RD27h-94KsfcU&index=4 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
narmer #2609 Napisano 4 marca z naszego podwórka Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JohnDoe #2610 Napisano 4 marca Wczoraj minęło 35 lat od wydania Master of Puppets Jest to ostatni album Metallica nagrany wspólnie z basistą Cliff Burton Szacun Metallica, jestem wdzięczny za taką muzykę 🤘🤘🤘 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarcKrawczyk #2611 Napisano 4 marca @Rega, ale @tomek4446 to raczej o amnesia scanner napisał... jak taki efekt daje ci jedna piosnka, to co będzie jak wysłuchasz całego albumu tearless Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RLC #2612 Napisano 4 marca 1 godzinę temu, JohnDoe napisał: Szacun Metallica, jestem wdzięczny za taką muzykę 🤘🤘🤘 🤘🤘🤘🤘 Ja także Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafniak #2613 Napisano 4 marca Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bahzell #2614 Napisano 4 marca I w kolejnce: ... and justice for all, Master i Black Ablum, a później włożymy głowę do metalowego śmietnika i poprosimy żeby ktoś w niego ponaparzał. Czyli St. Anger. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaZz #2615 Napisano 4 marca (edytowany) Co dzisiaj tak metallice katujecie? Ah już widzę. Wczoraj MoP miał urodziny. No to wszystkiego najlepszego! 🤟 Edytowano 4 marca przez JaZz Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaZz #2616 Napisano 5 marca tu jest coś magicznego 🤔 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karol64208 #2617 Napisano 5 marca (edytowany) Nie ten miesiąc, ale jest poranek. Edytowano 5 marca przez Karol64208 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaZz #2618 Napisano 6 marca Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HQ150 #2619 Napisano 6 marca Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RLC #2620 Napisano 6 marca (edytowany) A u mnie znowu Hity z Biedry 😉 Edytowano 6 marca przez RLC Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarcKrawczyk #2621 Napisano 8 marca dzisiaj śpiewają panie... Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HQ150 #2622 Napisano 9 marca Już kolejny raz słucham w Radiu Nowy Świat i bardzo mi się podoba: Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaZz #2623 Napisano 9 marca No Brodka w fajne synthwave-owe klimaty poszła. Mocno katowałem kawałek z serialu rojst. Ten co dałeś też ciekawe się zapowiada - na razie tylko sprawdziłem na tel. Później coś pogoogluje więcej i posłucham co ona tam nagrała. Mam nadzieję że będzie czego słuchać. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HQ150 #2624 Napisano 9 marca 2 minuty temu, JaZz napisał: Mocno katowałem kawałek z serialu rojst. Ten co dałeś też ciekawe się zapowiada - No bo podobny:-) Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomek4446 #2625 Napisano 9 marca Wreszcie album dotarł , Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach