Rega #2276 Napisano 24 listopada 2020 Nie nudzi Cie jego ciągłe narzekanie? Mnie już się tam nawet nie chce zagladać bo wiem, ze zawsze będzie to samo. Już dawno powinni go z tamtad wyp...... bo tylko powietrze psuje. jeśli mu nie pasuję to po co zabiera głos w temacie? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaZz #2277 Napisano 24 listopada 2020 Który to taki? 🤔 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiek x #2278 Napisano 24 listopada 2020 Nudzi i denerwuje strasznie dlatego czasami coś napiszę no ale cóż innego można począć. Naprawde dorosły chłop a zachowuje się jak rozkapryszony dzieciak. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafniak #2279 Napisano 24 listopada 2020 (edytowany) 2 godziny temu, misiek x napisał: Również nie jestem zupełnym abstynentem,ale uważam i sam się do tego stosuję,że kiedy siadam i słucham już tak na poważnie to nie piję w ogóle niczego (oprócz herbaty czy soku). Alkohol wyzwala emocje ale i oszukuje, percepcja już nie ta. Cholera. Myślałem że emocje to dobra sprawa Słuchanie to twoja praca czy co? Słuchanie na poważnie ? Nie dla przyjemnosci? Jakoś to dziwnie zabrzmiało Edytowano 24 listopada 2020 przez Fafniak Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiek x #2280 Napisano 24 listopada 2020 4 minuty temu, Fafniak napisał: Alkohol wyzwala emocje ale i oszukuje, percepcja już nie ta. Tak to moja praca......tak między nami-Pacuła jestem 5 minut temu, Fafniak napisał: Słuchanie to twoja praca czy co? Słucham dla przyjemnosci ,ale tak jak napisałem wyżej.....alkohol itd. Każdy słucha jak chce, dla mnie Fafniak możesz słuchac po litrze księżycówki i nic mi do tego. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafniak #2281 Napisano 24 listopada 2020 Cóż, jasne że tak. Po prostu to co napisałeś zabrzmiało trochę "zadaniowo" jakby przyjemność/emocje (nawet po alko) były czymś niepożądanym - po prostu kojarzy mi sie to z pracą Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JohnDoe #2282 Napisano 24 listopada 2020 Ja to nawet nie słucham artystów którzy walą mocno alko. Nie życzę sobie aby ktoś na "zmienionej percepcji" grał mi muzykę kiedy ja jestem trzeźwy Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafniak #2283 Napisano 24 listopada 2020 o cholera... to kogo słuchasz ?🤣 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JohnDoe #2284 Napisano 24 listopada 2020 (edytowany) Haha! 😉👍 Edytowano 24 listopada 2020 przez JohnDoe Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiek x #2285 Napisano 24 listopada 2020 🤣 też ich słucham.....tylko może mniej piję Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RLC #2286 Napisano 24 listopada 2020 Kapitalnie grają 👍 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafniak #2287 Napisano 24 listopada 2020 Niestety podobno lider Alcocholici wrócił do nałogu Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Inferno #2288 Napisano 24 listopada 2020 6 minut temu, Fafniak napisał: wrócił do nałogu Ups and downs...szkoda ale może jak wróci z podróży to znowu zrobią niesamowitą płytę Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RLC #2289 Napisano 24 listopada 2020 Kirk zawsze miał problem z % nie raz odwoływali koncerty, no i głos już nie ten sam ☹️ Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafniak #2290 Napisano 24 listopada 2020 Raczej Hetfield Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RLC #2291 Napisano 24 listopada 2020 No tak Hetfield 🤦 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
degsterr #2292 Napisano 25 listopada 2020 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rega #2293 Napisano 27 listopada 2020 Tej wersji nie znałem. Myślę, że jednak warta przypomnienia. Trochę długo się rozkręca, ale warto poczekać. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karol64208 #2294 Napisano 27 listopada 2020 Czas na relax, dzisiaj 3+ maxi Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JohnDoe #2295 Napisano 27 listopada 2020 @Fafniak tak przy piątku wieczorem to i z diabłem można Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafniak #2296 Napisano 27 listopada 2020 rozwaliłeś syste,m 😈 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adi777 #2297 Napisano 28 listopada 2020 14 godzin temu, Rega napisał: Tej wersji nie znałem. Myślę, że jednak warta przypomnienia. Trochę długo się rozkręca, ale warto poczekać. Przyjemny utwór. Ja ostatnio bardzo często słucham: Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarcKrawczyk #2298 Napisano 28 listopada 2020 nie wiem , czy usłyszałem ich w romantykach muzyki rockowej, ale dobrze pamiętam, że red. Tomasz miał problem czy zespół nazywa się Xymox, czy też Clan of Xymox... Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Inferno #2299 Napisano 28 listopada 2020 Fajna płyta Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
audiowit #2300 Napisano 28 listopada 2020 Dla fanów DM i nie tylko Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach