Inferno #2301 Napisano 28 listopada 2020 A to jakieś takie specjalne wydanie? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
audiowit #2302 Napisano 28 listopada 2020 Hmmm... Nie wiem co rozumiesz pod pojęciem specjalne. W sumie bardzo ciekawe mixy. Ale samo nagranie już bez rewelacyjnej jakosci. Mam kilka płytek DM i niektóre to rewelacja dźwiękowa. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Inferno #2303 Napisano 28 listopada 2020 Chodziło mi o to opakowanie itd... bardzo często takie płytki są jakieś limitowane. Rozumiem że to nie takie wydanie 🙂 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
audiowit #2304 Napisano 28 listopada 2020 Coś tam jest napisane że Ltd Edition. 3 płytowy album. O proszę. To wydanie, rewelacja. Na tej płytce min. testuję sprzęt. Taki punkt odniesienia. Wydana w Holandii ze 20 kilka lat temu. Slyszałem kilka obecnych wydań, to żenada. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karol64208 #2305 Napisano 29 listopada 2020 Mój wczorajszy wieczór. Nie będę pisał o dębowej beczce Pozdr. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lok #2306 Napisano 29 listopada 2020 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarcKrawczyk #2307 Napisano 30 listopada 2020 skoro w andrzejki urodził się Billy, to posłucham rebel yeel... Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
audiowit #2308 Napisano 30 listopada 2020 Jedna z płyt mojej młodosci. Mtv i te sprawy :). A teraz słucham Daft Punk Tron. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
audiowit #2309 Napisano 30 listopada 2020 Oglądajcie canal+ Premium Kraftwerk elektroniczna alternatywa. Teraz. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaZz #2310 Napisano 1 grudnia 2020 5 godzin temu, audiowit napisał: Daft Punk Oj tak, mistrze. U mnie nocny chillout Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaZz #2311 Napisano 2 grudnia 2020 Co taka cisza? 😳 U mnie dzisiaj Polanka 😌 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chyba Miro 84 #2312 Napisano 3 grudnia 2020 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rega #2313 Napisano 3 grudnia 2020 Dzisiejszego popołudnia, dzięki uprzejmości jednego z Kolegów, gra i trąbi zespół .... Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slaw0001 #2314 Napisano 3 grudnia 2020 Cool! Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Inferno #2315 Napisano 3 grudnia 2020 Kawałek podpowiedziany w playliscie na Spotify, fajny do testowania punktowego kontrolowanego basu 👍 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarcKrawczyk #2316 Napisano 4 grudnia 2020 takie tam doszły i będą słuchane.... Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Inferno #2317 Napisano 4 grudnia 2020 Eurythmics 👍 a ten kawałek co pisałem to podpowiedział się w playliscie Ulubione 2020, pierwszy raz go słyszałem 🤣 polecam na teścik basu bardzo fajny! Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafniak #2318 Napisano 4 grudnia 2020 Co to za rodzaj sampli ? Do radia? Dla dystrybutorów? Redakcji ? ciekawe... Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chyba Miro 84 #2319 Napisano 4 grudnia 2020 (edytowany) 12 godzin temu, Inferno napisał: Kawałek podpowiedziany w playliscie na Spotify, fajny do testowania punktowego kontrolowanego basu 👍 21 minut temu, Inferno napisał: Eurythmics 👍 a ten kawałek co pisałem to podpowiedział się w playliscie Ulubione 2020, pierwszy raz go słyszałem 🤣 polecam na teścik basu bardzo fajny! Zaatakuje je w wolnym czasie 👍 Edytowano 4 grudnia 2020 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafniak #2320 Napisano 4 grudnia 2020 To ja dwie płyty różne troszkę Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karol64208 #2321 Napisano 4 grudnia 2020 (edytowany) Moja propozycja na wieczór. Edytowano 4 grudnia 2020 przez Karol64208 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
degsterr #2322 Napisano 4 grudnia 2020 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
degsterr #2323 Napisano 5 grudnia 2020 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karol64208 #2324 Napisano 5 grudnia 2020 Powrót do dawnych czasów. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MobyDick #2325 Napisano 5 grudnia 2020 Coś na święta. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach