Malins #1 Napisano 18 sierpnia 2013 Siemanko!Mam oto pewien problem . Jestem bardzo zainteresowany głośnikami przenośnymi , z tego co widziałem w internetach najbardziej spodobal mi sie ten produkt. JBL on tour . Jednak jest pewien problem , nie moge znalezc sklepu , gdzie bede mogl kupić to urzadzonko . Znalazlem 1 sklep o bardzo słabej opinii , co mnie niestety martwi. Jeżeli ten głośniczek nie jest już dostępny to prosiłbym o coś do polecani w podobnej cenie i osiągach. I jeszcze jedno pytanko.Czy w miare graja , czy moze lipa?Pozdro! Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel #2 Napisano 18 sierpnia 2013 Piszesz enigmatycznie, więc odpowiedź może być także enigmatyczna.Chodzi o tę kolumnę i ten sklep? http://www.sklep.kezard.com.pl/pl/jbl-on-tour-10536.htmlCo do jakości grania, to co znaczy "w miarę"? Zagrają na poziomie średniej jakości głośników komputerowych. A JBL, to dobra marka z tradycjami, więc wyrób musi trzymać pewien poziom. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach