kosmic #1 Napisano 11 lutego 2008 Witam....czy może ktoś miał do czynienia z tymmi dwoma subwooferami ??czy jest między nimi duża różnica, chodzi mi w praniu a nie na nalepce w parametrach ??bo ciągle nie kupiłem sub-a i nie wiem co mam do tych moich Quadralów kupić aha no i jest jeszcze na allegro za około 800zł Quadral sub 51DV - więc jak sie ma on do tych powyższych ??bo praktycznie wszystkie w dość podobnych cenach można kupić i nie wiem czy kupować do kompletu...czyli tego Quadral 51DV czy możę któregoś z heco ??tylko nie wiem jak ten Quadral gra w sotosunku do tych HECO ??miał ktoś może okazje posłuchać i się wypowie ??prosze o pomoc Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frog #2 Napisano 14 lutego 2008 A czy to nie to samo? Seria Heco nazywa się chyba Vitas, a Victa to literówka... Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafal735r #3 Napisano 14 lutego 2008 Victa i Vitas to 2 rozne serie. Z tym ze Victa to chyba najnizsza, ale nie mam pewnosci. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach