tazbuch #1 Napisano 30 września 2013 Witam,Nie znam sie za bardzo na sprzecie, wiec moge zadawac pytania oczywiste lub wrecz glupie, za co przpraszam Ale do rzeczy...Chce skompletowac kino domowe sredniej klasy, z tym, ze na przod maja byc monitory studyjne. Podzial zadan to pol na pol kino i zabawa z muza. Koncowki tez obecnie zadnej nie mam. Sprzet bedzie stal w pokoju o metrazu ok. 16m2. Planowany koszt to powiedzmy 3-4k.Prosze ekspertow o rade!Z gory dzieki,tazbuch Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zieluwid #2 Napisano 30 września 2013 Witam.Prosząc o polecenie sprzęt, należy podać kilka konkretnych informacji. Tutaj ich brak i ciężko Ci polecić cokolwiek.Zapoznaj się z tym wątkiem :http://forum.audio.com.pl/index.php?showto...mp;#entry101637Zachęcam także do poczytania Forum .Pozdrawiam. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tazbuch #3 Napisano 30 września 2013 Hmmm...Przeczytalem zlinkowany temat i co wiecej moge powiedziec....Mam deki i mikser Pinoeer 300setke i do tego chce uzywac monitorow (muzyka elektroniczna). KD nigdy nie mialem, a chcialbym miec Gdyby chodzilo o same monitory pewnie nie zakladalbym tematu, ale pomyslalem, ze moge polaczyc te dwie rzeczy. Nie jestem zbyt wymagajacy. Do tej pory mialem Tannoy Reveal na koncowce mocey Alesisa i bylo ok.Sprzet chce kupic nowy. Nie mieszkam w Polsce i przepraszam za brak polskich znakow, ale z tym nic nie zrobie Sprzet chce kupic jak bede w PL - okolice Lodzi, lub przez net. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach