maniex91 #1 Napisano 9 marca 2014 Witam , mam takie o to pytanie , na co zwracać uwagę podczas zakupu słuchawek BOSE AE2i ponieważ na rynek wyszło sporo podróbek . Czy te słuchawki mają jakąś cechę charakterystyczną która nie idzie podrobić ? będę miał szasne na obejrzenie przed zakupem . Mile widziane zdjęcia szczęśliwych użytkowników ,przedstawiające elementy charakterystyczne dla tych słuchawek oraz opinie .dziękuję za przeczytanie oraz zainteresowanie tematempozdrawiam Piotrek . Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Potpourri #2 Napisano 24 marca 2014 Kup w sklepie autoryzowanym przez Bose i będzie po problemie. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyrko #3 Napisano 25 marca 2014 Myślę, że gdyby kolega miał taką możliwość, nie prosiłby o radę. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jacek75 #4 Napisano 25 marca 2014 Cytat Kup w sklepie autoryzowanym przez Bose i będzie po problemie. Cytat Myślę, że gdyby kolega miał taką możliwość, nie prosiłby o radę. Myślę że google u maniex91 nie blokuje dostępu do dobrych salonów audio sprzedających w necie jak również mających normalny sklep. Mogę się mylić, ale nie sądzę aby w szanowanych sklepach audio z kilku letnią tradycją, sprzedawano podróby, co innego u przypadkowego "hurtownika" na portalu aukcyjnym. Na stronie bose polska jest katalog z dokładnymi zdjęciami i opisem wszystkich oryginalnych produktów, nawet czasem ich pudełkami. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Potpourri #5 Napisano 26 marca 2014 "będę miał szasne na obejrzenie przed zakupem" jest dla mnie równoznaczne ze sklepem o bazarku i szybkim zakupie spod kurtki zapomnij. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach