olo82 #1 Napisano 18 marca 2014 Sony BDP-S4100, STR-DH540, SS-FCR4000 lub Pioneer BDP-160K, VSX-323K, S-ESR2TB (czarny) Jestem tu nowy chche kupic ktorys z tych zestawów nie jestem jakims maniakiem muzycznym raczej normalny pod tym wzgledem ale lubi dobre kino z dobra scieżka dzwiekowa , co byscie polecili i dlaczego ewentualnie jakies zamienniki posiadam pokoj ok 25m za pomoc dzieki bardzo Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olo82 #2 Napisano 18 marca 2014 nadmieniam ze mam max 1700 zl ;( Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olo82 #3 Napisano 18 marca 2014 http://allegro.pl/pioneer-vsx-323k-koda-av...4009629288.htmltutaj znalazlem cos innego nie mam pojecia co to za glosniki Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jacek75 #4 Napisano 18 marca 2014 Nie będę oryginalny pisząc abyś przeczyał zakładkę pierwsze posty:-) Nie będę rõwnież oryginalny, jak się później okaże, że na kolumny trzeba przeznaczyć nieco więcej, aby to miało sens, i nie było potem łez Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Potpourri #5 Napisano 21 marca 2014 Cytat Sony BDP-S4100, STR-DH540, SS-FCR4000 lub Pioneer BDP-160K, VSX-323K, S-ESR2TB (czarny) Jestem tu nowy chche kupic ktorys z tych zestawów nie jestem jakims maniakiem muzycznym raczej normalny pod tym wzgledem ale lubi dobre kino z dobra scieżka dzwiekowa , co byscie polecili i dlaczego ewentualnie jakies zamienniki posiadam pokoj ok 25m za pomoc dzieki bardzo Lepiej czasem dozbierać niż kupić i później żałować. Masz kawał pomieszczenia, warto wybrać lepsze kolumny. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach