teqi #1 Napisano 23 września 2014 Witam wszystkich znawców tematu i nie tylko. Szukam kolumn do HK AVR240 oczywiście 8 ohm. Głównie kino tzn radio , muzyka różna ( raczej bez poważnej itp ) głównie pop , rock ,house trance.....Na początek chcę kupić dobre kolumny frontowe do tego z zamiarem rozbudowy .pokój 25 m2 .Przeglądając internet głównie spotkalem się z takimi producentami 8 ohm : Tannoy , Klipsch , Heco , Mission .Co może mi polecić1 Pokój 25 m22 Kwota do 1000 PLN3 Sprzęt Używany 4 Amplituner , początek samo stero , z późniejszą rozbudową 5 Muzyka głównie elektro , popJestem z Jaworzna jeśli ktoś w okolicy ma coś na sprzedaż w okolicy Krakowa - Katowic- Bielska Mogę pojechać osobiście zobaczyć, kupić Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zieluwid #2 Napisano 24 września 2014 Cześć.Proponuję przeczytać zakładkę Pierwsze Posty i podać więcej szczegółów odnośnie Twoich wymagań. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach