brandys #1 Napisano 31 października 2014 Witam.Mam pytanie w doborze sprzętu, nie mam możliwości odsłuchu.Myślę nad zestawem do 8000zł.Mój typ to głośniki kolumnowe Dali zensor 5 i amplituner Denon AVR-X2000.Miałoby to głównie służyc do oglądania filmów i PS4.Dziękuje za wszelką pomoc.Pozdrawiam. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RoRo #2 Napisano 31 października 2014 Postaraj się trochę bardziej - i podaj więcej szczegółów:http://forum.audio.com.pl/Pierwsze-posty-i...-to-t35663.htmlChcesz 2 kolumny - czy komplet 5 z subwooferem? Jeśli tak - to z jakim ?Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brandys #3 Napisano 1 listopada 2014 Ma byc to komplet 5-ciu kolumn i subwoofera do kd bez odtwarzacza bluray ponieważ posiadam ps4.Mieszkam w Irlandii i rynek audio jest tutaj bardzo ubogi :/.Powierzchnia pokoju jest 20m2.Najlepiej jakby to był zakup na kilka lat.Sprzęt ma służyc głównie do oglądania filmów i ps4.Cena przeznaczona na sprzęt 8000-9000zł.J.w podałem mój typ, dużo czytałem o tym aplitunerze i tych kolumnach i opinie były bardzo pozytywne.Pzdr. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brandys #4 Napisano 4 listopada 2014 up Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #5 Napisano 4 listopada 2014 Proponuję zestaw, złożony z amplitunera Denon AVR-X2100W lub Onkyo TX-NR636 oraz wybrany przez Ciebie zestaw kolumn Dali Zensor 5/1/Vokal z subwooferem. Taka konfiguracja powinna Cię w pełni usatysfakcjonować. Cytat Witam.Mam pytanie w doborze sprzętu, nie mam możliwości odsłuchu.Myślę nad zestawem do 8000zł.Mój typ to głośniki kolumnowe Dali zensor 5 i amplituner Denon AVR-X2000.Miałoby to głównie służyc do oglądania filmów i PS4.Dziękuje za wszelką pomoc.Pozdrawiam. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach