adami61 #1 Napisano 26 grudnia 2014 Witam , prosiłbym o pomoc w wyborze wieży cena max. 450zł. Obecnie posiadam Technisc eh760 , oczywiście nie wymagam takiego dźwięku i takiej wielkość , ale też żeby to nie drażniło ucha. Nie jestem jakim audiofilem ale potrafię odróżnić czysty dźwięk , a taki z pudełka po butach Dobrze też by było wejście na usb Zastanawiam się nad tym: http://www.saturn.pl/wieza-philips-mcm2150-12,id-685021 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adami61 #2 Napisano 26 grudnia 2014 Nikt nie jest w stanie pomoc ? Jest dosc pilne poniewaz na jutro musze zakupic sprzet Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MobyDick #3 Napisano 26 grudnia 2014 Nit tej wieży tu chyba nie słyszał. Jeśli Ci odpowiada jej funkcjonalność, pozostaje się przekonać czy sprosta oczekiwaniom jeśli chodzi o dźwięk. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jacek75 #4 Napisano 26 grudnia 2014 Cytat dosc pilne poniewaz na jutro musze zakupic sprzet Skoro jutro musisz zakupić, to pewnie sklep masz pod nosem, od otwarcia saturna w godzinkę przesłuchasz wszystkie miniwieże, odniesiesz do znanego Ci technicsa. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adami61 #5 Napisano 26 grudnia 2014 Nie musi być koniecznie w saturnie , zapytałem ponieważ może macie znajomy wam sprzęd do zaoferowania w tym przedziale cenowym Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MobyDick #6 Napisano 26 grudnia 2014 Przedwczoraj widziałem jakieś wierze Philipsa w Biedronce.Może są warte uwagi. Widziałem tylko przelotnie i nie zastanawiałem się nad tym co oferują. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach