DamianK-ce #1 Napisano 25 stycznia 2015 Witam:) jestem nowy na forum.Posiadam gramofon i zestaw kina domowego, kolumny własnej konstrukcji DIY i amplituner ONKYO 7.1. Niestety w amplitunerze nie ma wejścia PHONO, i tu pytanie czy dokupić sam przedwzmacniacz ? czy może jednak pokusić się i kupić osobny wzmacniacz stereo? Pozdrawiam Damian Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
audionet #2 Napisano 25 stycznia 2015 Mojemu siostrzeńcowi też do amplitunera poleciłem Art DJ PRE II przedwzmacniacz gramofonowy, stereo.I jest zachwycony .Znajdziesz go bez problemu w sklepach internetowych cena tylko nieznacznie przekracza dwieście złotych. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DamianK-ce #3 Napisano 26 stycznia 2015 Szczerze mówiąc zastanawiam się czy nie kupić tego wzmacniacza http://allegro.pl/onkyo-integra-a-8017-hi-...5023501572.htmli nie dołożyć do tego po prostu przełączania kolumn z pomiędzy nim a amplitunerem. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
audionet #4 Napisano 26 stycznia 2015 To będzie też dobry wybór i w stereo na pewno zagra lepiej.Miałem podobny wzmacniacz kupiłem go" na razie" po awarii wzmacniacza i przegrał u mnie kilka miesięcy nie powodując dyskomfortu z powodu złego brzmienia.Grał na tyle dobrze że nie poszedł do ludzi tylko jest u syna. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach