darekgorski2 #1 Napisano 18 lutego 2015 Witam. Szukam instrukcji w j. polskim do amplitunera Onkyo TX-NR 636. Czy może mi ktoś pomóc? Pozdrawiam Darek Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sandflyer #2 Napisano 18 lutego 2015 Jak rozumiem angielska Cię nie urządza...http://www.onkyousa.com/Downloads/manuals....ource=globalnav Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darekgorski2 #3 Napisano 18 lutego 2015 Dzięki za link, ale u mnie ze znajomością j. angielskiego jest słabo. Mimo wszystko dziękuję. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sandflyer #4 Napisano 18 lutego 2015 No przykro mi. Na polskiej stronie Onkyo na pewno byłeś, ale tam tego nie ma. Jedyne co mogę zasugerować to napisać do nich i zapytać kiedy można się takiej instrukcji spodziewać, bo to w sumie dość nowy sprzęt. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dandan1978 #5 Napisano 25 lutego 2015 Kolego napisz mi adres mailowy do siebie postaram się w przyszłym tygodniu zrobić skan papierowegoegzemplarza i prześlę Ci. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darekgorski2 #6 Napisano 25 lutego 2015 Są jednak porządne ludziska . Mój adres: darekgorski2@wp.pl Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darekgorski2 #7 Napisano 30 marca 2015 No niestety, pomimo obietnicy nic nie otrzymałem . Szkoda, bo nie mogę wykorzystać możliwości kupionego sprzętu. Pozdrawiam Darek. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach