artmat #1 Napisano 20 marca 2015 Witam,szukam systemu audio, który umożliwiałby mi streamowanie muzyki poprzez bluetooth. Myślałem wpierw o systemach wzmacniacz + głośniki ale mój budżet raczej tego nie udźwignie, dlatego pomyślałem o głośnikach aktywnych z bluetooth. Rozważam trzy opcje:Advance Acoustic AIR 70 Fluid Audio BT5 Philips Fidelio E2Co sądzicie? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arti #2 Napisano 20 marca 2015 CześćSzczerze napiszę że nie jestem zwolennikiem słuchania muzyki poprzez bluetooth. Nie ma to co połączenie kablowe. Ale to tylko moja opinia. Z propozycji ktore przedstawiłeś bodajże Philips Fidelio dostał jakąś nagrodę za system roku w kategorii bezprzewodowej. Czyli coś musi być na czasie wiec zainteresuj sie bliżej nim. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
artmat #3 Napisano 21 marca 2015 Dlaczego nie Bluetooth? Ponoć odkąd jest technologia aptx cieżko rozróżnić streaming od płyty CD.... Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach